Τι λένε για την Dr. Αγραπίδου Μαρία

Με έκανες να θέλω να χαμογελάω ξανά. Ανάκτησα την αυτοπεποίθησή μου. Η δουλειά σου είναι εμπειρία για εμένα. Μαρία μου ευχαριστώ.

Κατερίνα Αγγέλου Εκδόσεις περιοδικών – διοργανώτρια μόδας

Στην αγαπημένη μου φίλη Μαρία εύχομαι καλή δύναμη στο πολύτιμο έργο της ως οδοντίατρος, ως επαγγελματίας, ως επιστήμονας, ως μητέρα και ως γυναίκα. Είναι εξαιρετικά δυναμική και αν κρίνω από εμένα που την έχω επισκεφτεί στο ιατρείο της δεκάδες φορές αλλά και από τη γνώμη φίλων που τους παρακολουθεί, πρόκειται για μια αληθινή επιστήμονα που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της για να ασκήσει με τις καλύτερες προοπτικές και προϋποθέσεις το επάγγελμα της Οδοντιάτρου. Και το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι παραμένει πάντοτε κοντά στον ασθενή, χαρούμενη, εγκάρδια και φιλική. Γλυκιά μου Μαρία, καλή επιτυχία!

Γιάννης Καλλιάνος – βουλευτής Νοτίου τομέα Αθηνών, μετεωρολόγος ΜEGA channel

Όπως η γνωστή Νεράιδα κατά την παράδοση παίρνει τα δόντια και αφήνει στα παιδιά κάποιο αντάλλαγμα, έτσι και η Οδοντίατρος Μαρία Αγραπίδου φροντίζει να μας χαρίσει απλόχερα τα πιο σημαντικά δώρα που θα μπορούσε να ζητήσει ο άνθρωπος: Στοματική Υγεία και Ψυχική Υγεία, η οποία σε μεγάλο βαθμό επηρεάζεται από την εξωτερική εμφάνιση. Η Κυρία Αγραπίδου φροντίζει όχι μόνο να είμαστε καλά στην υγεία μας, αλλά και να δείχνουμε!

Christos Arfanis – Δημιουργός ταινιών (σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών, σεναριογράφος) και αρθρογράφος/δημοσιογράφος ψυχαγωγίας.

Μια όμορφη γυναίκα, είναι ευλογημένη από το Θεό, πόσο μάλλον όταν επιτελεί και έργο θεάρεστο όπως η ιατρική. Σ’ ένα χώρο με αισθητική και γούστο, το ιατρείο της, η αγαπημένη γιατρός, μα πάνω απ’ όλα φίλη, προσφέρει σε όλους εμάς τις γνώσεις και την εμπειρία της. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην κοινωνία μας, όπως εκείνη, που είναι δραστήρια, άμεση, αποφασιστική, συγκροτημένη, με τρομερή στοχοπροσηλωση, στον επαγγελματικό, αλλά και τον κοινωνικό τομέα.

Ρενέ Σαραντινού – δημοσιογράφος

Δεν είχα πάει ποτέ σε γυναίκα οδοντίατρο. Η Μαρία με έπεισε και με τη συμπεριφορά της, την υπομονή της, την αναμφισβήτητη γνώση της αλλά και την ικανότητά της, με έκανε όχι μόνο να αλλάξω γνώμη αλλά και για να γίνω φαν και υποστηρικτής της. Δεν την αλλάζω με κανένα άλλο οδοντίατρο. Άλλωστε προτιμώ να έχω το γλυκό πρόσωπο της Μαρίας πάνω από το δικό μου όταν ασχολείται με το οδοντικό μου παρά το πρόσωπο ενός μαντρούχαλου.

Παύλος Λιάρος (Ηθοποιός – Σκηνοθέτης)

Εξαιρετική γιατρός που δίνει λύσεις άμεσα σε όλα τα προβλήματα υγείας των δοντιών αλλά και με εξαιρετικά αποτελέσματα σε ό,τι έχει να κάνει με την αισθητική ιατρική ώστε να έχουμε το πιο όμορφο χαμόγελο!!!

Βιβή Αναστασιάδου – Παρουσιάστρια VIVA Tv Show

Δείτε το νέο βιβλίο της Μ. Αγραπίδου!

Ενημέρωση για covid-19

Το οδοντιατρείο λειτουργεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΕΟΟ ( Ελληνικής οδοντιατρικής ομοσπονδίας) για τον covid 19* και πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία για την λήψη ιστορικού πριν την πρώτη επίσκεψη.
Για τον λόγο αυτό οι ασθενείς πρέπει να προσέρχονται στο ιατρείο ακριβώς στην ώρα τους και χωρίς συνοδό εκτός κι αν πρόκειται για άτομα με ειδικές ανάγκες ή που χρήζουν βοήθεια.

*υπάρχει χρόνος μιας ώρας ανάμεσα στα ραντεβού για απολύμανση του χώρου.