Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Σεβόμενη την συμμετρία του προσώπου και την αισθητική σχεδιάζουμε την κατάλληλη οδοντιατρική θεραπεία για τον καθένα. Έτσι το αποτέλεσμα είναι μοναδικό όπως κι εσείς!

Στο ιατρείο της Dr. Αγραπίδου Μαρίας παρέχονται όλες οι οδοντιατρικές θεραπείες καθώς συνεργάζεται με γναθοχειρουργούς, ορθοδοντικούς αλλά και πλαστικούς χειρουργούς για την καλύτερη αισθητική του προσώπου.

Οδοντιατρικές υπηρεσίες

Σχέδιο θεραπείας

Σχεδιάζουμε μαζί με τον ασθενή ένα σχέδιο θεραπείας, το οποίο καλύπτει τις αισθητικές και θεραπευτικές του ανάγκες. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον χρόνο, τον τόπο κατοικίας και την οικονομική δυνατότητα του ασθενούς, του προτείνουμε ένα ή περισσότερα σχέδια θεραπείας και συναποφασίζουμε με γνώμονα πάντα το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Οδοντιατρικός έλεγχος

Ο τακτικός οδοντιατρικός έλεγχος είναι απαραίτητος δύο φορές τον χρόνο για να εξασφαλίσουμε την καλή στοματική υγεία. Μην αμελείτε λοιπόν να προγραμματίζετε τα ραντεβού σας κάθε 6 μήνες.

Οδοντιατρικές θεραπείες

Αισθητικές εμφράξεις (σφραγίσματα), ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις), εξαγωγές (απλές – χειρουργικές), γναθοχειρουργική, εμφυτεύματα, άξονες, ανασυστάσεις, περιοδοντολογία, ορθοδοντική, στοματολογία και παιδοδοντία.

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Με τα οδοντικά εμφυτεύματα αποκτάτε ξανά την δυνατότητα να τρώτε όπως πριν, να χαμογελάτε με άνεση και αυτοπεποίθηση και να ανταποκρίνεστε στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις γνωρίζοντας ότι τα δόντια σας δείχνουν απόλυτα φυσικά. Επιπλέον, το φατνιακό οστό δεν θα απορροφηθεί και δεν θ’ αλλάξει η όψη του προσώπου σας.

Αόρατη ορθοδοντική

Ο έμπειρος ορθοδοντικός που συνεργαζόμαστε μπορεί να σας εξασφαλίσει το τέλειο χαμόγελο με το σύστημα invisalign – έναν αόρατο ορθοδοντικό νάρθηκα – καταργώντας στις περισσότερες περιπτώσεις τα κλασσικά σιδεράκια.

Προσθετική αποκατάσταση

στεφάνες (θήκες), γέφυρες, κεραμικές όψεις

Η αποκατάσταση των απολεσθέντων δοντιών γίνεται με την καλύτερη δυνατή λύση ανώδυνα και γρήγορα.

Οδοντική λεύκανση

Το χαμόγελό σας μπορεί να μεταμορφωθεί άμεσα σε πιο λευκό και φωτεινό μέσα σε λίγα λεπτά με λεύκανση στο ιατρείο. Οι χρωστικές απομακρύνονται και το χρώμα των δοντιών γίνεται πιο λευκό μέχρι 7 τόνους.

Θεραπεία περιοδοντίτιδας

Εξειδικευμένη θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας με την βοήθεια laser και θεραπεία με πλάσμα πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες PRGF (αυτόλογη μεσοθεραπεία)

Ενέσιμα υαλουρονικά και botox

Διορθώνονται οι ρυτίδες στην ρινοπαρειακή περιοχή και γύρω από το χείλος. Διαμορφώνουμε το σχήμα των χειλιών και o πλαστικός χειρουργός, μπορεί να ανορθώσει το βλέμμα και το σχήμα του προσώπου με botox και ειδικά νήματα.

Ιατρικός τουρισμός και ασθενείς από επαρχία

Σχεδιάζεται προσεκτικά ένα σχέδιο θεραπείας κατόπιν μελέτης των ακτινογραφιών, διαδικτυακής επικοινωνίας και συζήτησης με τον ασθενή. Συντομεύονται οι χρόνοι θεραπείας σε συνεργασία με όλες τις ειδικότητες και καθορίζεται ο χρόνος παραμονής στην Αθήνα. Δίνεται η δυνατότητα διαμονής σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και μεταφορά στο ιατρείο.

Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα

Η οδοντίατρος Dr. Αγραπίδου Μαρία προσφέρει οδοντιατρικές υπηρεσίες με κινητή οδοντιατρική μονάδα σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε κλινικές χωρίς οδοντιατρική μονάδα και με κινητικά προβλήματα κατ’ οίκον.

Θεραπεία σε άτομα με ειδικές ανάγκες

Παρέχεται οδοντιατρική θεραπεία σε άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμη και σε περίπτωση που χρειάζεται μέθη ή ολική αναισθησία σε ιδιωτικά νοσοκομεία, με τα οποία συνεργαζόμαστε. Η οδοντίατρος Dr. Αγραπίδου Μαρία είναι πιστοποιημένη  στην Ειδική αγωγή – Διεπιστημονικές πρακτικές σύγκλισης.

Bonding (lifting δοντιών)

Είναι μια μη επεμβατική τεχνική που αλλάζει την όψη και την αισθητικότητα των δοντιών. Χωρίς να καταστρέφονται τα δόντια μπορούμε να διορθώσουμε τις ατέλειες κάνοντάς τα πιο αισθητικά, γρήγορα και οικονομικά μέσα σε μία με δύο ώρες!

Δείτε το νέο βιβλίο της Μ. Αγραπίδου!

Ενημέρωση για covid-19

Το οδοντιατρείο λειτουργεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΕΟΟ ( Ελληνικής οδοντιατρικής ομοσπονδίας) για τον covid 19* και πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία για την λήψη ιστορικού πριν την πρώτη επίσκεψη.
Για τον λόγο αυτό οι ασθενείς πρέπει να προσέρχονται στο ιατρείο ακριβώς στην ώρα τους και χωρίς συνοδό εκτός κι αν πρόκειται για άτομα με ειδικές ανάγκες ή που χρήζουν βοήθεια.

*υπάρχει χρόνος μιας ώρας ανάμεσα στα ραντεβού για απολύμανση του χώρου.