Η ζωή μας άλλαξε ριζικά με την πανδημία του covid19… Γονείς, εκπαιδευτικοί και υγειονομικοί πρέπει να μάθουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Μέσα από ένα παραμύθι μαθαίνουμε στα παιδιά μας τον σωστό τρόπο να προφυλαχτούν, να μην κολλήσουν ούτε να μεταφέρουν την νόσο στους άλλους. Οι μασκοφόροι μαθητές, οι πρωταγωνιστές της ζωής μας, καλούνται να γίνουν οι ήρωες του σήμερα!

Το μήνυμα του βιβλίου μου είναι ότι οι μικροί μας ήρωες είναι ικανοί να προστατευθούν και όλοι μαζί να καταφέρουμε να νικήσουμε την φονική πανδημία. Η μέρα που θα μπορέσουμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα άρχισε να χαράζει σιγά σιγά και τότε πια τα παιδιά μας θα φοράνε ξανά μάσκες μόνο τις Απόκριες!

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο στην τιμή των 12€ με δώρο cd ή οδοντόβουρτσα! Παραλαβή από το ιατρείο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 16-Α, Καλλιθέα.

Δείτε το νέο βιβλίο της Μ. Αγραπίδου!

Ενημέρωση για covid-19

Το οδοντιατρείο λειτουργεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΕΟΟ ( Ελληνικής οδοντιατρικής ομοσπονδίας) για τον covid 19* και πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία για την λήψη ιστορικού πριν την πρώτη επίσκεψη.
Για τον λόγο αυτό οι ασθενείς πρέπει να προσέρχονται στο ιατρείο ακριβώς στην ώρα τους και χωρίς συνοδό εκτός κι αν πρόκειται για άτομα με ειδικές ανάγκες ή που χρήζουν βοήθεια.

*υπάρχει χρόνος μιας ώρας ανάμεσα στα ραντεβού για απολύμανση του χώρου.