Πρωτοβουλία της Μαρία Κ. Αγραπίδου για επέκταση της σύμβασης για μαστογραφίες με τον ΟΣΠ και στο όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων

Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς επισκέφτηκε τις δομές της UNESCO στον Πειραιά , όπου μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μαρωνίτης οποίος και μας ξενάγησε στους χώρους των δομών.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας και προσφοράς του συλλόγου μας του Προγράμματος Δωρεάν Εξέταση Προληπτικού Ελέγχου Μαστού που διενεργεί η Περιφέρεια Αττικής με υπεύθυνο τον Αντιπεριφερειάρχη του Κεντρικού Τομέα κ. Γεώργιο Δημόπουλο στο Ημερήσιο Κέντρο Νοσηλείας Νίκος Κούρκουλος.
Μετά τις συζητήσεις καταλήξαμε το πρόγραμμα αυτό το οποίο παρέχεται ήδη από τον σύλλογο μας σε όλες τις συναδέλφους οδοντιάτρους και τις οικογένειες τους να προσφερθεί και στους τρόφιμους, στους εργαζομένους και στα μέλη της UNESCO Πειραιώς Νήσων και Νίκαιας με την επίδειξη της ταυτότητας τους.
Επίσης συμφωνήθηκε ο ΟΣΠ να κάνει τακτικές επισκέψεις στις δομές για στοματολογική εξέταση και για εκπαίδευση στην πρόληψη και στην υγιεινή στόματος σε όλους τους τρόφιμους των δομών της UNESCO. Τα παραπάνω είναι τα ελάχιστα που μπορεί ο σύλλογος και τα μέλη του να προσφέρουν στο αξιόλογο έργο που ήδη γίνεται στις δομές αυτές.
Ευχαριστούμε την UNESCO Πειραιά και Νήσων και τον Πρόεδρο κ. Ι. Μαρωνίτη για την υποδοχή και την φιλοξενία και δηλώνουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια.
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο
Μ. Αγρανιώτη και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Μ. Αγραπίδου.
Ευχαριστούμε πολύ τον Christos Arfanis – σκηνοθέτης , αρθρογράφος-για την επιμέλεια των φωτογραφιών καθώς και την αγαπητή Αγγελική Πιτσόλη-διευθύντρια Ισότητας των δύο φύλων του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του international action art- που ήταν η πρώτη με την οποία σκεφτήκαμε αυτή την συνεργασία.



Αρχική Δημοσίευση/Πηγή: Η Οδοντίατρος σου, απαντά (Facebook Page)