Ημέρα της γυναίκας: Γιορτάστε με ένα όμορφο χαμόγελο

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτούν οι άντρες σε μία γυναίκα;

Οι περισσότερες νομίζουμε ότι οι άντρες ως ένα είδος που δεν έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα από την εποχή του Νεάτερνταλ θαμπώνονται από ένα πλούσιο μπούστο όπως ακριβώς τα μωρά παιδιά από τα μπιχλιμπίδια και τα παιχνίδια που τους δίνουμε.  Η αλήθεια όμως είναι ότι οι άντρες δεν χρειάζονται άλλη μία γυναίκα που θα είναι ψηλή με “τέλειο” σώμα , ακόμη πιο φανταστικά οπίσθια και μεγάλο στήθος.

Η ομορφότερη καμπύλη της γυναίκας είναι το χαμόγελό της!!! Το χαμόγελο με τη λάμψη που δίνουν τα λευκά και υγιή δόντια κάνουν το πρόσωπο μιας γυναίκας να φωτίζεται και  να αλλάζει. Το χαμόγελο είναι η πιο ισχυρή γλώσσα που διαθέτουν οι άνθρωποι.  Είναι αυτό που δείχνει την καλή μας διάθεση –  γιατί γελάμε μόνο όταν νιώθουμε καλά –  και αυτό που μας βοηθάει να επικοινωνούμε με τους άλλους. Ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο μας κάνει και εμάς τις ίδιες να αισθανόμαστε ότι είμαστε όμορφες οπότε μας δίνει, τελικά, αυτοπεποίθηση. Και όσες νιώθουν αυτοπεποίθηση, διαθέτουν ήδη ένα “διαβατήριο” για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Σκέψου λοιπόν,  όλα όσα μπορεί να κάνει το χαμόγελο μιας γυναίκας σε έναν άντρα. Διότι, μπορεί αποδεδειγμένα πλέον, να τον κάνει να χάσει το νου του!

Το χαμόγελο, αν σκεφτούμε καλά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εικόνα ενός ενιαίου συνόλου στοιχείων που δεν είναι άλλα από τα δόντια, τα ούλα και τα χείλη, όπως αυτά, βέβαια, εντάσσονται στο αισθητικό πλαίσιο-περιβάλλον του προσώπου μας.

Τις περισσότερες φορές μπορεί να μην είναι τέλειο. Μπορεί το μικρό στραβό δοντάκι δίπλα στα δύο μπροστινά δόντια να μας χαλάει τη διάθεση ή το κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά δόντια  να ρίχνουν την αυτοπεποίθησή μας, άν όμως, το χαμόγελό μας είναι λευκό και λαμπερό, να θυμάσαι πως οι άντρες μπορούν ξαφνικά να αγνοήσουν κάθε μικρή του ατέλεια και να τους μαγνητίσει για τα καλά.

Αρκετές φορές, ωστόσο, λόγω της κακής εμφάνισης των δοντιών μας και των ούλων μας αισθανόμαστε άσχημα και δεν χαμογελάμε. Πολλές φορές, εξάλλου, έχουμε δει αρκετές γυναίκες να κρύβουν το στόμα τους με το χέρι.

Ξέρετε ότι ένα ελκυστικό ή μη ελκυστικό χαμόγελο δεν ορίζεται μόνο από τα δόντια, τα ούλα και τα χείλη, αλλά και από τη μύτη, το πηγούνι και τις γωνίες του στόματος; Το ενδιαφέρον όμως, είναι πως όλα αυτά, σήμερα, μπορούν πολύ εύκολα να διορθωθούν. Αλλά κανείς δεν φαντάζεται ότι όλα αυτά μπορούν να διορθωθούν από έναν οδοντίατρο! Κι όμως. Αλλάζοντας τα δόντια και την όψη των ούλων, σύμφωνα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου (μάτια, μύτη, ζυγωματικά, κάτω γνάθο, γωνίες του στόματος και χείλη), αναδιαμορφώνεται ολόκληρο το πρόσωπο και η συνολική αισθητική του, με τέτοιον τρόπο που φαίνεται, πια, πιο αρμονικό-συμμετρικό και, σε τελική ανάλυση, γίνεται ελκυστικό ή ακόμα πιο ελκυστικό από όσο ήταν πριν από αυτή την παρέμβαση του οδοντιάτρου.

Μαζί, οδοντίατρος και «ασθενής», μπορούμε να επαναφέρουμε τη λάμψη ενός νεανικού χαμόγελου. Να επαναφέρουμε το χρώμα που επιθυμούμε και μας ταιριάζει στα δόντια, αλλά και να εξαλείψουμε, ακόμα και τις ρυτίδες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το στόμα λόγω της έλλειψης των δοντιών! Σε  όλους μας αξίζει και πρέπει να έχουμε το χαμόγελο που μας ταιριάζει και ονειρευόμαστε. Γιατί λοιπόν να μην επιδιώξουμε να βρούμε ευκαιρία για να αρχίσουμε την «επιχείρηση» «αναβάθμιση της αισθητικής του χαμόγελού μας»;;

Κι όσο για εσάς τους άντρες, ετοιμαστείτε να κερδίσετε το στοίχημα και να κάνετε τις γυναίκες να είναι πάντα χαρούμενες και να χαμογελούν μόλις σας βλέπουν! Πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να έχετε δίπλα σας μια γυναίκα που χαμογελάει από ευτυχία…

Σήμερα λοιπόν δεν έχει σημασία τι ρούχα και παπούτσια θα φορέσεις, ούτε πως θα χτενίσεις τα μαλλιά σου και τι μακιγιάζ θα κάνεις. Φόρεσε απλά το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και κατάκτησέ τους όλους! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γυναίκες με πολλά λαμπερά χαμόγελα.